пʼятниця, 31 липня 2015 р.

Ростемо

Евеліні Богданівні вже півтора місяці і вона росте та розвивається не по днях, а по годинах, за цим так весело і цікаво спостерігати.
Вона вже не спить так багато вдень, як раніше, а може після годування ще годину-півтори бодрствувати, при цьому, звісно, потрібно постійно приділяти їй увагу, самій їй двіжувати не прикольно:)
Якщо в перші тижні свого життя вона хоч і висіла подовгу на грудях, зате потім, коли засинала, могла дві-три години спати, поки знову їсти не хотіла. А зараз такого кайфу вже нема:)
Тепер вона може заснути після того як годинку подвіжує на 30-40 хвилин, часом на годину і все, розважай її далі. Навіть під час прогулянки, коли вона найкраще спить, може прокинутись пару разів, подивитися, що там навколо неї твориться.

Але зате вона більше спить вночі, і тепер, після того як засне, і аж до ранку, може прокинутись всього двічі.
З того всього її активного часопроведення я таки купила дитячий шезлонг з вібрацією і їй він неабияк припав до душі) Вчора вона навіть в ньому заснула - це було її перше самостійне засинання - не на руках, і не біля грудей.
Тож я рекомендую купити, або взяти на прокат таку штуку всім батькам маленьких діток, думаю, ще за місяць вона вже буде тягати ті висючі забавки, а поки тільки уважно їх розглядає.

Їй тепер взагалі подобаються всякі яскраві предмети і вона може втикнути на них на кілька хвилин. По ходу пора їй показувати яскраві картинки і забавки.

А купання з бейбі свімером - це в нас тепер головна атракція:)
Купили ми його ще коли їй був місяць, але перші пару разів вона просто сиділа в ньому в воді і трішечки шось там рухалася. А зараз там вже такі плавання і перевороти, що ванни їй дуже мало:)
Плавання, і навіть миття після зміни підгузників - то для малечі взагалі велике задоволення, в водичці вона ще ніколи не плакала, навіть якщо до того ридала гіркими слізьми.

Ну і ще мацьопа вже кілька днів як активно розмовляє "на ніпанятнам", і дуже дивується, чого це ці нетямущі дорослі її не розуміють:)

Немає коментарів:

Дописати коментар